Lokaler

Snitz gymnasium har två våningsplan på centralt belägna Hagagatan 25 A. Vi äter lunch tillsammans som serveras i skolans matsal. Det finns även microvågsugnar för de elever som väljer att ta med egen mat till skolan. På skolan finns även fotostudio, bildsal, el-labb, datorsalar och idrottssal.

Alla elever har ett eget hemklassrum. Klassrummen har en stimulifattig miljö där eleverna har bestämda platser med tillgång till avskiljande skärm vid behov. Majoriteten av lektionerna sker i hemklassrummet med undantag för kurser som kräver särskild undervisningssal som till exempel datorsal, bildsal och fotostudio. Alla klassrum är utrustade med timetimer, tystgående klocka och en visuellt strukturerad whiteboard.