Digitalt Öppet hus

Lokaler

Snitz grundskola har sina lokaler på Hagagatan 25A, plan 4. Alla lektioner är på våningsplanet utom musik, idrott och hälsa och trä- och metallslöjd. Då eleverna förflyttar sig mellan olika lokaler eller våningsplan följer alltid personal med gruppen. Personalen äter dessutom alltid lunch tillsammans med eleverna i matsalen på plan 4.

HEMKLASSRUM

På Snitz arbetar vi med att skapa trygghet genom förutsägbarhet. Alla elever har en bestämd plats i sitt hemklassrum och det är där all undervisning som inte kräver specialutrustning, som idrott, tar plats. I varje klassrum följer vi en tavelmetodik för att skapa en tydlighet och en förutsägbarhet  genom att konkretisera för eleven vad som händer under lektionen och dagen genom bildstöd. Klassrummen är även utrustade med time timer som visualiserar arbetstiden.

VÅR LÄRSTUDIO

Vår lärstudio gör det möjligt för elever som är i behov av ett mindre sammanhang att arbeta enskilt eller tillsammans med speciallärare och/eller socialpedagog i samarbete med ämnesläraren. Detta är också ett rum för återhämtning

Matsal/Uppehållsrum

Klassrum