Skolor med individuellt anpassad utbildning

Snitz grundskola åk 7-9

Vi är en liten högstadieskola på ca 100 elever i hjärtat av Stockholm, på Hagagatan 25A, 10 minuters promenad från Odenplans tunnelbana och pendeltåg. Vi är en vanlig skola med samma kunskapskrav som andra skolor men med mindre grupper och mer resurser som passar elever med neuropsykiatriska funktionsförutsättningar som till exempel ASD och ADHD och som är i behov av extraordinärt stöd för att kunna tillgodogöra sig utbildningen. 

Vårt mål är att alla elever ska nå kunskapsmålen, känna sitt självförtroende växa och utveckla sin nyfikenhet. Tack vare en stor och välutbildad personalgrupp har vi tid och utrymme att tillsammans med varje elev hitta hens väg dit.

Ord från rektorn

Jag är otroligt stolt över att få arbeta på Snitz grundskola och möta alla fantastiska elever och medarbetare varje dag. Den kraft och positiva energi som strömmar genom skolan varje dag är en enorm tillgång som bidrar till att kunskap och utveckling kan ske. Vi på Snitz grundskola är övertygade om att elever som trivs gör bättre ifrån sig och får då möjligheten att nå sina personliga mål. Jag tror att alla elever vill lyckas och vill lära sig, det är bara vägen till kunskap som kan se olika ut. Vår skola är inte bara en mötesplats för studier och måluppfyllelse utan även en mötesplats där du som elev har möjligheten att tillsammans med dina lärare och skolkamrater växa som individ utifrån dina förutsättningar och ges förutsättningar för vidare utbildning. 

/Biträdande rektor Marie

Integritetsinställningscenter

Cookies

Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre webbläsarupplevelse, analysera webbplatstrafik och personifiera innehåll.

_ga, _gid