×
 

Hoppa till innehållet

Få påminnelser inför öppet hus!

Fyll i formuläret så skickar vi påminnelser till dig inför att vi har öppet hus.

När börjar du gymnasiet?

Hantering av personuppgifter
När du är elev eller vårdnadshavare hos oss så behöver vi genomföra ett antal personuppgiftsbehandlingar för att kunna erbjuda dig utbildning. På AcadeMedias hemsida kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter samt om din rätt att få tillgång till dina personuppgifter.

 

Före du blir elev hos oss
När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. Vittra är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt skolform och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande program. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att angiven studiestart passerat. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss.  Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

 

Kontakt
Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

Kommande öppna hus

 • Inga kategorier
  • kl -

  • kl -

  • kl -

  Fyll i formuläret på sidan så får du inbjudningar och påminnelser inför våra öppna hus, information om gymnasievalet och annat roligt som händer på skolan.

  Under öppet hus kan du:

  • Träffa personalen på skolan.
  • Gå en rundvandring i skolan och klassrummen.
  • Få information om våra program och inriktningar.
  • Lära dig mer om vårt specialpedagogiska arbetssätt.
  • Ställa alla dina frågor och funderingar – och få svar!

  Praktisk information

  Vi har drop-in under våra öppna hus så att du kan komma när det passar dig. Ta gärna med dig vänner eller familj. Du hittar oss på Hagagatan 25A.

  Här finns vi

  Besöksadress

  Hagagatan 25A
  113 47 Stockholm

  Utforska våra utbildningar

  Snitz gymnasium erbjuder tre olika program. Vilken utbildning passar dig bäst?